Annons
Nyheter
Coltings recept
Svalkande gazpacho
Nyheter • Publicerad 25 juli 2008
Ingredienser
4 mogna tomater, hackade och skalade
Annons
1 liten lök, finhackad
2 vitlöksklyftor, hackad
2 koppar tomatjuice
2 tsk färskpressad citronjuice
Svartpeppar
Cayennepeppar
Havssalt
En liten bit finhackad chilli.
1 knippe färsk persilja
4 iskuber
Annons
1 medelstor gurka, skalad och finhackad
Tillvägagångssätt
Blanda alla ingredienser i en mixer och mixa dem till dess att de är infördelade men inte till en puré
Smaka av med salt, peppar och cayenne.
Denna kryddiga dryck är en gott och mycket mineralrikt och saltigt alternativ till återhämtningsdryck efter träning i varmt klimat.
Jonas Colting
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons